​​Dr. Alexandru C. Tutunaru

​​Dr. Alexandru C. Tutunaru

DVM, PhD, MSc, Diplomat ECVAA - Anesteziologie

Dr. Alexandru C. Tutunaru

Dr. Alexandru C. Tutunaru a finalizat studiile Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti în 2008. În 2013 obține titlul de Doctor în Științe în domeniul anesteziologiei la aceeaşi facultate.

Din 2012 până în prezent face parte din echipa de anestezisti ai clinicii universitare de animale de companie de la Liege, Belgia (https://www.cvu.uliege.be/cms/c_4053300/en/clinique-veterinaire-universitaire).

În anul 2014 începe programul de rezidenţiat al Colegiului European de Anesteziologie și Analgezie Veterinară (ECVAA) la clinica veterinară universitară din Liege, Belgia (https://www.ecvaa.org/index.php).

Începând cu anul 2018 lucrează ca senior la departamentul de anestezie al facultaţii de medicină Veterinara din Liege, Belgia. Obiectivele lui în cadrul acestei poziţii sunt: coordonarea activităţii clinicii, orientarea şi formarea rezidentilor ECVAA şi a internilor specializaţi pe anestezie.

Alexandru Tutunaru susţine frecvent seminarii, webinarii şi workshopuri atât în Belgia cât şi în România şi Turcia precum şi publicarea a 43 de articole ştiinţifice internaționale.Toate sesiunile realizate de ​​Dr. Alexandru C. Tutunaru

18:00 -
Zoom
19:00 - 20:00

Anestezie

Zoom Meeting