Andreea Avramescu

Andreea Avramescu

Consultant IT, Branding & User Experience

Andreea Avramescu

Bună, și mulțumesc că ți-ai făcut timp să mă cunoști!

Au trecut mai bine de 7 ani de când mi-am dat seama că îmi doresc propria afacere și să fac proiectele web să strălucească în lumea online.

Ca parte din 2websoftware & services, am misiunea de a inspira oameni și companii din întreaga lume și de a-i ajuta să își exprime valorile, spiritul antreprenorial și inovațiile online.

Realizez concepte special pentru afacerea sau brandul tău personal. Îți spun povestea în online după cele mai bune practici și tu te bucuri de rezultate: conversii, proiecte de succes și aplicații web care funcționează așa cum îți dorești.

Am ajutat peste 100 de proprietari de afaceri în trecerea către lumea online prin 2websoftware & services sau ca specialist în consultanță pentru mediul corporativ.

Iubesc ceea ce fac și o fac cu pasiune și responsabilitate. Conectez totul pentru ca afacerea ta să-și definească ADN-ul online, de la concepte la sisteme de identitate și software personalizat.

Te ajut să faci față provocărilor tehnologice și de branding online implementând cele mai bune soluții de software, web design & user experience.Toate sesiunile realizate de Andreea Avramescu