Diana Voicu

Diana Voicu

Arhitect al Învățării - MMM Consulting

Diana Voicu

În cariera ei profesională, Diana este specializată în marketing, vânzări, comunicare și PR. În prima parte a carierei sale, vreme de opt ani, a fost ziarist de radio și televiziune în Romania, a lucrat pentru agențiile de presă Reuters și Associated Pres și a lansat ca redactor șef revista Elle în Romania.

Din 1998 a început să lucreze în business, mai întâi ca director de marketing al unei mari companii de distribuție. Mai tarziu s-a alăturat lui Ion Țiriac în cadrul Fundației Olimpice române pentru a promova și construi marca olimpică, pentru a asigura finanțarea loturilor olimpice ale României din fonduri obținute de la sponsori. A fost director de marketing al Alexandrion Group și director de conferințe în cadrul grupului forum Invest-Media On.

Începând cu anul 2004, Diana a ales o carieră de trainer și consultant de resurse umane, mai întâi în cadrul companiei Response, apoi pe cont propriu. Domeniile predilecte și de expertiză în training sunt: dezvoltare managerială, abilități emoționale, marketing, leadership, comunicare, customer service.Toate sesiunile realizate de Diana Voicu