Dr. Dana Grigore

Dr. Dana Grigore

DVM, MRCVS, AFHEA, Lector în Educație Clinică Veterinară - Medicină internă

Dr. Dana Grigore

Dana a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București în anul 2013. A practicat 2 ani într-un cabinet veterinar din București, apoi s-a mutat în Regatul Unit, unde și-a dezvoltat abilitățile clinice lucrând în diverse clinici și spitale, incluzând clinici non profit, de specialitate și de medicină generală.

A finalizat două internshipuri rotaționale (unul la spitalul Dick White Referrals din Cambridge și unul la Universitatea din Edinburgh), continuând apoi cu un internship specializat pe medicină internă la aceeași universitate. A urmat acest drum deoarece dorea să își continue cariera cu un rezidențiat în medicină internă. Însă, după ce a lucrat în mediul universitar, Dana a realizat că pasiunea ei este de fapt educația în domeniul clinic, dorindu-și să sprijine studenții în abordarea cazurilor clinice într-o manieră logică.

În august 2021 i s-a oferit un post de educator clinic pentru studenții din anul 5 (ultimul an de studii în UK), la Facultatea de Medicină Veterinară din Edinburgh. Dana în momentul de față organizând lecturi pentru cinci discipline clinice medicale și fiind implicată activ în organizarea curiculei, evaluarea studenților și extra suport pentru studenții care au nevoie.

Dana continuă să fie activă din punct de vedere clinic, lucrând în spitalul de animale de companie afiliat Universității din Edinburgh. Este pasionată de medicină internă și patologie clinică, raționament clinic și integrarea cunoștințelor în context clinic.

A avansat la poziția de Lector în Educație Clinică Veterinară în August 2022 și are în vedere pentru viitor diferite studii post-universitare, pentru că își dorește să evolueze atât din punct de vedere clinic cât și pedagogic.Toate sesiunile realizate de Dr. Dana Grigore

19:30 - 20:30

Raționamentul clinic în diagnosticarea hipercortizolismului canin

11:00 - 14:00

Curs 1

Zoom
09:00 - 16:00

Curs 1 - FIzic

Zet Diagnostic
20:00 - 21:30

Investigații paraclinice

Zoom