Dr. Elena C. Nenciulescu

Dr. Elena C. Nenciulescu

DVM, MRCVS - Stomatologie

Dr. Elena Carmen Nenciulescu

Dr. Elena Carmen Nenciulescu DVM, MRCVS a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară București în iulie 2017. Din mai 2019 este membru fondator, Secretar Științific, speaker și organizator de evenimente științifice al Societății Române de Chirurgie Oro-facială și Stomatologie Veterinară.

Elena și-a descoperit pasiunea pentru stomatologia veterinară în al treilea an de facultate, când „vâna” cazurile de stomatologie, atât în clinica facultății, îndrumată de Dr. Jacqueline Mocanu, cât și în cabinete private, dintre care cel mai mult timp l-a petrecut la QincyVet alături de Dr. Raluca Zvorășteanu.

A realizat două stagii de pregătire pe timp de vară ca studentă la Dr. Camil Stoian DVM, PhD, primul Diplomat român al EVDC, Președinte Onorific RSVD, în Viena, Austria

După absolvirea facultății, a practicat îndeosebi stomatologie veterinară în cadrul clinicii Ortovet, București. Apoi a lucrat până în mai 2022 la o clinică în Regatul Unit. În prezent, Elena este coordonatorul departamentului de Stomatologie din cadrul Centrului de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară București.

Dr. Nenciulescu participat la numeroase evenimente științifice de stomatologie veterinară (congrese, conferințe, cursuri, seminarii, workshop-uri) și este autor și coautor a mai multor prezentări și articole în domeniu, atât în limba engleză, cât și în limba română. Vizitează adesea clinici de specialitate din străinătate (Austria, Slovenia, Cehia, Marea Britanie) având astfel bucuria de a învăța stomatologie de la cei mai buni.Toate sesiunile realizate de Dr. Elena C. Nenciulescu

19:00 - 09:00

Stomatologie 2024

Zoom
18:00 - 21:00

Anatomia cavității bucale

Zoom
11:00 - 02:00

Stomatologie

Zoom
20:00 - 21:30

Webminar

Zoom