Dr. Mihai C. Cereaciuchin

Dr. Mihai C. Cereaciuchin

DVM, Student PhD - Neurologie

Dr. Mihai Cătălin Cereaciuchin

Dr. Mihai Cătălin Cereaciuchin DVM, este medic veterinar, a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară Bucuresti în anul 2018. În același an devine student doctorand în cadrul Facultații De Medicină Veterinară București.

Mihai a descoperit o pasiune în neurologia veterinară încă din utimii ani de facultate și a început să profeseze sub îndrumarea Sef Lucr. Dr. Cristina Fernoaga.

După absolvirea facultății și până în prezent practică neurologia veterinara în cadrul Facultații de Medicină Veterinară București, fiind de asemenea colaborator cu mai multe clinici veterinare din București. În 2021 devine coordonatorul Departamentului de Neurologie din cadrul Clinicii Veterinare ScanVet , București.

A participat la diferite congrese, simpozioane, workshop-uri și cursuri de pregătire continuă în domeniul neurologiei veterinare, neuro-chirurgie, neuro-imagistică, neuro-patologie, afecțiuni comportamentale ale animalelor de companie. Dr. Cereaciuchin prezintă un deosebit interes față de neurochirurgie, neuro-imagistică și electrodiagnostic.

El dorește să contribuie la dezvoltarea neurologiei veterinare din România.Toate sesiunile realizate de Dr. Mihai C. Cereaciuchin

- 21:00

Examenul Neurologic Hands On/ Hands Off

Zoom
19:00 - 20:00

Cum să înțelegem Neurologia: case-based approach

Zoom