Ilie Gageatu

Ilie Gageatu

Arhitect al Învățării - MMM Consulting

Ilie Gageatu

Cu o experiență de peste 20 de ani în management în două companii multinaționale de renume, Ilie combină eficient și cu impact teoria cu practica, fiin trainer și coach pe multiple zone de învățare, cum ar fi: leadership, management, strategie, comunicare, vânzări, valori și viziune personală.

Având pregătire formală la Ashridge Business School și London Open Business School, fiind certificat în modelul Strenght Deployment Inventory, el împărtășește cu entuziasm în sesiunile pe care le facilitează modelele utile de învățare, într-un mod cât mai interactiv și pragmatic, concentrat pe nevoile cursanților.

În activitatea sa managerială a dezvoltat și condus echipe mari de oameni,cu rezultate deosebite, spunând despre el că știe o rețetă simplă prin care oamenii dintr-o echipă ajung la rezultatele cu inspirație și dedicație și oferă această rețetă cu dorința de a dezvolta cât mai mulți leaderi de succes.

Ilie are ca valori personale generozitatea, echitatea, respectul, responsabilitatea, prietenia, valori pe care le promovează și în munca sa atât de manager cât și cea de trainer, coach, mentor.Toate sesiunile realizate de Ilie Gageatu