Luiza Stefan

Luiza Stefan

Arhitect al Învățării - MMM Consulting

Luiza Stefan

Luiza își dedică activitatea schimbării umane, care să aducă bunăstare atât personală, cât și organizațională.

Cu ajutorul coaching-ului sistemic, al facilitării de grup și echipe crează contexte de învățare experiențială cu ajutorul cărora oamenii pot să își dezvolte gândirea critică, să genereze idei disruptive care să le crească exponențial performanța și să facă schimbarea sustenabilă.

Are în portofoliu profesional 10 ani ca analist de business și 15 de management al riscului în domeniul colectării de debite în retailul bancar.

Este apreciată pentru stilul ei practic care îi ajută pe oameni să găsească rapid resurse, să înteleagă cum pot influența echipele în care muncesc și să aplice mai rapid și simplu soluțiile descoperite.

Provocările pentru care are soluții sunt: Self-leadership, intervenții de echipă pentru generarea de soluții rapide și eficiente, parteneriatul cu managerii care vor să își dezvolte abilitățile de coaching și lucru în echipe de costumer service pentru dobândirea abilităților de persuasiune și preempțiune în relaționarea cu clienții.Toate sesiunile realizate de Luiza Stefan